„Real“ apvogusiam teisėjui – priverstinis poilsis

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Real - Valencia (Scanpix nuotr.)
Casino Admiral Casino Admiral

Iš Madrido „Real“ komandos pergalę paskutinėmis sekundėmis atėmęs teisėjas Gilas Manzano turės praleisti artėjantį „La Liga“ čempionato savaitgalį.

Arbirtas iš Ispanijos šeštadienio dvikovoje tarp „Real“ ir „Valencia“ komandų padarė kelias grubias klaidas per pridėtą laiką, kai rezultatas dar buvo 2:2.

Pagrindinė iš jų – netikėtas švilpukas viduryje Carlo Ancelotti komandos organizuotos atakos, kurią tiksliu smūgiu galva užbaigė Jude’as Bellinghamas.

Manzano švilpukas nuaidėjo kamuoliui skrendant į baudos aikštelę, įvartį arbitras atšaukė, o už ginčus, kad priėmė neteisingą sprendimą, dar ir parodė raudoną kortelę karališkojo klubo lyderiui Bellinghamui. Pasak pranešimų, 20-metis Anglijos rinktinės saugas rėkė, jog „tai yra suknistas įvartis!“.

Kilus nepasitenkinimo bangai savo verdiktą paskelbė ir Ispanijos teisėjų asociacija, pripažinusi, jog teisėjas „Real“ ataką nutraukė neteisingai. Pasak asociacijos, ataka turėjo būti arba užbaigta, arba Brahimui Diazui turėjo būti neleista kelti kampinio.

Dėl to arbitras bus priverstas praleisti artėjantį „La Liga“ turą, nors jo suspendavimas, pasak „Carrusel Deportivo“ ir „Diario AS“ gali trukti ir ilgiau.

Standings provided by Sofascore
Casino Admiral Casino Admiral
Pasidalinti