Messi ir Suarezo dueto vedama „Inter“ pasiekė MLS rekordą

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Majamio „Inter“. Scanpix nuotr.

Pergalingai JAV futbolo čempionato reguliarųjį sezoną užbaigė Luiso Suarezo ir Lionelio Messi atstovaujama Majamio „Inter“ ekipa.

Paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse „Inter“ namie 6:2 sutriuškino „New Enland Revolution“ futbolininkus ir į atkrintamąsias žengs turėdama trijų pergalių seriją.

Mačą sėkmingiau pradėjo svečiai, kurie 2-ą ir 34-ą minutę pelnė įvarčius ir įsiveržė į priekį. Visgi dar iki pertraukos dviem tiksliais smūgiais rezultatą išlygino Suarezas.

Antrojo kėlinio pradžioje šeimininkams trečią įvartį pridėjo Benjaminas Cremaschi, o nuo suolo pakilęs Messi per 11 minučių pasižymėjo „hat-tricku“ ir įtvirtino „Inter“ pergalę.

Argentinos futbolo žvaigždė šiame sezone per 19 rungtynių pelnė 20 įvarčių bei atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Pergalė Majamio klubui leido MLS reguliarųjį sezoną užbaigti turnyrinės lentelės viršūnėje. „Inter“ per 34 turus surinko 74 taškus ir pasiekė lygos visų laikų rekordą.

Po rungtynių komanda sulaukė ir geros žinios iš FIFA prezidento Gianni Infantino. Aikštėje pasirodęs Infantino paskelbė, jog „Inter“ gavo kelialapį į kitą vasarą JAV vyksiantį FIFA Pasaulio klubų taurės turnyrą.

Pasidalinti