Daugiau nei žaidimas: „Real“ pratęsė sutartį su sunkią traumą patyrusiu gynėju

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Dani Carvajalis. Scanpix nuotr.

Madrido „Real“ pademonstravo palaikymą sunkų laikotarpį išgyvenančiam ilgamečiam komandos dešiniojo krašto gynėjui Dani Carvajaliui.

Futbolininkas pergalingose komandai šeštadienio rungtynėse su „Villarreal“ patyrė itin sudėtingą kojos traumą, o karališkasis klubas sekmadienį paskelbė, kad su Carvajaliu pratęsė sutartį iki 2026 metų vasaros.

Dabartinė Madrido klubo sistemos auklėtinio sutartis galiojo iki šio sezono pabaigos. Šiurpi trauma neatbaidė klubo, o netgi ir paskatino paskubinti sutarties pratęsimą, taip parodant futbolininkui palaikymą šiuo sunkiu laikotarpiu.

Carvajalis aikštę sekmadienio rungtynėse paliko ant neštuvų, o po tyrimų paaiškėjo, kad jam diagnozuotas dešinės kojos priekinio kryžminio raiščio plyšimas, šoninio šalutinio raiščio plyšimas ir šlaunies raiščio plyšimas.

Išlieka menka tikimybė, kad gynėjas grįš į aikštę lemiamų sezono kovų metu, tačiau realesnis scenarijus, kad tai įvyks tik nuo kito sezono pradžios.

Carvajalis į Madrido sistemą įsiliejo 2002 metais, būdamas 10 metų amžiaus bei perėjo visas klubo jaunimo sistemos pakopas. Pagrindinėje komandoje jis rungtyniauja nuo 2013 metų, viso sužaidė 427 rungtynes ir laimėjo net 26 titulus.

Pasidalinti