„Real“ grįžo į pergalių kelią, bet prarado du svarbius žaidėjus

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Vinicius ir Dani Carvajalis. Scanpix nuotr.

Madrido „Real“ nutraukė dvejų nelaimėtų rungtynių seriją, tačiau dėl traumų neteko dviejų itin svarbių futbolininkų.

Carlo Ancelotti auklėtiniai namuose 2:0 įveikė iš karto už jų turnyrinėje lentelėje žengiančią „Villarreal“ komandą.

Atkakliose rungtynėse čempionų titulą ginanti Madrido komanda neturėjo žaidybinės persvaros, tačiau pelnė 2 įvarčius be atsako ir taškais susilygino su lygos lyderiais, „Barcelona“ futbolininkais.

Sužaidus 14 minučių Federico Valverde iš toli smūgiuotas kamuolys kiek kliudė gynėją sunkiai prognozuojama trajektorija įskriejo į vartus.

Iki mačo pabaigos likus žaisti kiek daugiau nei 15 minučių dar įspūdingesniu smūgiu pasižymėjo Vinicius. Gavęs to paties Valverdes perdavimą brazilas tolimu smūgiu pasiuntė kamuolį į viršutinį varžovų vartų kampą.

Praėjus vos kelioms minutėms po įvarčio Vinicius susiėmė už dešinio peties ir parodė, kad jam reikia medicinos personalo pagalbos. Brazilas mačo tęsti nebegalėjo ir buvo pakeistas.

Kraupus epizodas įvyko jau per pridėtą mačo laiką. Dani Carvajalis kovoje su priešininku patyrė traumą ir aikštę paliko ant neštuvų. Kiek vėliau paaiškėjo, kad futbolininkas patyrė kryžminių kelio raiščių plyšimą ir jam netrukus bus atliekama operacija.

Po pergalės Madrido ekipos sąskaitoje yra 21 taškas. Tiek pat turi ir turnyre pirmaujanti Barselonos ekipa, kuri yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Pasidalinti