Naujasis LKF generalinis sekretorius tęs krepšininko karjerą

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Dominykas Domarkas. Vytauto Kuralavičiaus nuotr.

Naujuoju Lietuvos krepšinio federacijos prezidentu tapus Mindaugui Balčiūno generalinio sekretoriaus pareigos bus patikėtos krepšininkui Dominykui Domarkui.

32-ejų Domarkas ne vieną sezoną rungtyniavo pajėgiausioje šalies krepšinio lygoje, išbandė legionieriaus duonos, o nuo praėjusių metų rungtyniauja NKL.

Bendraudamas su Jonu Lekšu iš krepsinis.net, Domarkas atskleidė, kad ir toliau tęs karjerą antroje pagal pajėgumą šalies krepšinio lygoje, kur gins Kauno rajono „Omega-Tauro-LSU“ komandos garbę.

„Su Mindaugu aptarėme ir mano situaciją su krepšiniu. Pristačiau jam savo viziją, tvarkaraštį ir jau po rinkimų darkart apie tai pasikalbėjome, sudėjome visus argumentus už ir prieš. Galutinai nutariau, jog tesėsiu prisiimtus įsipareigojimus ir šį sezoną pabaigsiu būdamas „Omega“ krepšinio komandos dalimi.

Vienareikšmiškai, mano prioritetas – darbas LKF ir jei matysiu realų interesų konfliktą ar nesuderinamumą, priimsiu visus sprendimus, jog mano darbas LKF nenukentėtų,“ – krepinis.net žurnalistui tikino Domarkas.

Praėjusiame sezone gynėjas rinko po 11,9 taško, 4,4 atkovoto kamuolio, 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir 14,2 naudingumo balo.

Pasidalinti