Trinchieri: „Pasiruošimas be įžaidėjo – vienintelis mane trikdantis dalykas“

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Andrea Trinchieri (zalgiris.lt nuotr.)

Kauno „Žalgiris“ paskutinėse draugiškose rungtynėse prieš artėjantį sezoną 64:75 nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai.

Kauno komandos strategas Andrea Trinchieri teigė, jog mačas parodė, kuriuos žaidimo atspektus „Žalgiriui“ reikia tobulinti.

„Tai buvo labai naudingos rungtynės. Mes žaidėme prieš labai gerą komandą, buvo daug fizinės kovos. Tikiu, kad tai parodo, kuriose srityse mes turime patobulėti – kova dėl kamuolių, fiziškumas. Pirmoje rungtynių pusėje padarėme daug klaidų gynyboje, bet žaidėme su gera energija. Paskutinias keturias minutes šiek tiek praradome discipliną ir prametėme daug laisvų metimų. Tai kainavo mums pergalę. Labai naudinga savaitė ir mes žinome, kur reikia dirbti“, – kalbėjo Trinchieri.

Apibendrindamas komandos pasiruošimą sezonui, italas išskyrė Tyrone’o Wallace’o traumą, dėl kurios amerikietis praleido visas draugiškas rungtynes.

„Vienintelis dalykas, dėl kurio esu šiek tiek susirūpinęs, yra tai, jog Wallace’as nesužaidė nei vienų rungtynių, – aiškino „Žalgirio strategas. – Pasiruošimas be įžaidėjo – vienintelis mane trikdantis dalykas. Mes esame, kur norime būti, žinodami, jog dar turime įdėti labai daug darbo.“

Žalgiriečiai iš viso sužaidė penkerias draugiškas rungtynes, iškovojo tris pergales bei patyrė dvi nesėkmes.

Pirmąsias oficialias naujojo sezono rungtynes „Žalgiris“ išvykoje žais su „Šiauliais“.

Pasidalinti