Oly strategas: „Krepšinis yra vienas, nėra Bartzoko krepšinio“

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Scanpix nuotr.

Šį savaitgalį Pirėjo „Olympiacos“ kovos draugiškame turnyre Kretoje, kur susikaus su kitomis sezonui besirengiančiomis Eurolygos komandomis.

Graikijos komanda šį vakarą stos į kovą su Bolonijos „Virtus“, rytoj, priklausomai nuo šiandieninių dvikovų baigčių, susitiks su Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama Stambulo „Fenerbahče“ arba Milano „Emporio Armani“.

„Olympiacos“ vyr. treneris Georgios Bartzokas tikino, kad komandą užklupusios traumos neturės įtakos jos konkurencingumui.

„Šiuo metu neturime Milutinovo, Fallo, McKissicko ir Evanso. Kiti žaidėjai yra skirtingame pasirengimo lygyje. Vis tik, šiais metais turime pakankamai gilią sudėtį, tad bet kuriuos atveju būsime konkurencingi.“

Graikijos krepšinio specialistas komentavo ir ekipą papildžiusių Evano Fournier bei Sašos Vezenkovo tinkamumą jo propaguojamam krepšiniui.

„Nėra Bartzoko krepšinio. Krepšinis yra tik vienas – laimintis arba pralaimintis. Tikimės, kad jie yra laiminčio krepšinio dalis.“

„Olympiacos“ kovas Eurolygoje pradės akistata Stmabule su vietos „Fenerbahče“, o jau antrajame ture namuose priims Kauno „Žalgirį“.

Pasidalinti