Kane’as dubliu paminėjo jubiliejines rungtynes rinktinėje

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Harry Kane'as. Scanpix nuotr.

Harry Kane’as tapo pirmuoju istorijoje Anglijos rinktinės futbolininku, per savo šimtąsias rungtynes pelniusiu du įvarčius.

Komandos kapitono dublis lėmė anglų pergalę 2:0 prieš Suomijos futbolininkus UEFA Tautų lygoje.

Iki šiol pasižymėti žaidžiant savo šimtąsias rungtynes su nacionalinės komandos marškinėliais yra pavykę tik dviem žaidėjams – Wayne’ui Rooney (2014 metais) ir Bobby Charlstonui (1970 metais).

„Nemanau, kad nuomos pagrindais žaisdamas „Millwall“, „Norwich“ ar „Leicester“ komandose galėjau įsivaizduoti, kad sužaisiu 100 mačų už šalies rinktinę.

Kai pasižiūri į sąrašą žaidėjų, pasiekusių šią žymą, pamatai sąrašą geriausių mūsų futbolininkų istorijoje. Žinau, kad po karjeros žiūrėsiu į jį su neįtikėtinu pasididžiavimu,“ – neslėpė džiaugsmo savo pasiekimu Kane’as.

Viso puolėjas Anglijos rinktinėje yra įmušęs jau 68 įvarčius ir yra rezultatyviausias žaidėjas šalies istorijoje. Antroje vietoje esantis Rooney yra pasižymėjęs 53 kartus. Kane’as neslėpė, kad turi tikslą pasiekti ir šimto įvarčių žymą.

„Tikiu, kad tai įmanoma. Kai kas gali sakyti, kad tai nerealu, bet aš geriau stengsiuosi pasiekti kažką nerealaus negu apsiribočiau lengvais taikiniais – 70 ar 80 įvarčių.“

Įdomu, kad iš už baudos aikštelės ribų Kane’as yra pelnęs vos 2 įvarčius.

Pasidalinti