Tautų lygoje – vieno iš „Arsenal“ lyderių trauma

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Martinas Odegaardas. Scanpix nuotr.

Norvegijos futbolo rinktinė palaužė Austrijos komandą UEFA Tautų lygoje, tačiau pergalės džiaugsmą apkartino vieno iš ekipos lyderių patirta trauma.

Nemalonus epizodas nutiko antro kėlinio viduryje, rezultatui esant 1:1. Londono „Arsenal“ ir Norvegijos ekipos žvaigždė Martinas Odegaardas patyrė čiurnos traumą ir aikštę paliko tik padedamas komandos medicininio personalo.

Pagal pirminius pranešimus, 25-erių Odegaardas be futbolo turės praleisti nuo 4 iki 6 savaičių.

Nepaisant vieno iš lyderių traumos, norvegams pavyko išplėšti pergalę. Lemiamą įvartį iki rungtynių pabaigos likus 10 minučių pelnė monstriškai sezoną pradėjęs Erlingas Haalandas. „Manchester City“ puolėjas per pirmus tris „Premier“ lygos mačus kamuolį į priešininkų vartus siuntė net 7 kartus.

Norvegai jau devintą susitikimo minutę išsiveržė į priekį po Felixo Horno Myhres įvarčio, tačiau dar pirmajame kėlinyje rezultatą buvo išlyginęs Marcelis Sabitzeris.

B lygos trečios grupės kitose rungtynėse Slovėnija namuose 3:0 nepaliko vilčių Kazachstano futbolininkams. Norvegijos komanda su slovėnais turi po 4 taškus, o Austrijos ir Kazachstano ekipos – po 1.

Standings provided by Sofascore
Pasidalinti