Granto debiute ir svarbiame sezono finiše „Wolves“ nugalėjo „Šiaulius“

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 2 min skaitymo trukmė
Jerai Grantas debiutavo „Wolves“ gretose. Martynas Pocius foto.

Alytaus „Wolves“ komanda iškovojo svarbią pergalę priešpaskutinėse sezono rungtynėse namie 83:73 nugalėjo „Šiaulius“ ir toliau išlaiko trečią vietą turnyro lentelėje.

Kęstučio Kemzūros vadovaujama ekipa nuo pat pirmų rungtynių minučių pirmavo ir sėkmingai išsaugojo iniciatyvą iki pat pabaigos. „Wolves“ po pirmo ketvirčio turėjo 12 taškų persvarą.

Aikštės šeimininkai puikiai atakavo nuo trijų taškų zonos. Tikslą pasiekė 16 metimų iš 36 (44%).

„Wolves“ gretose debiutavo prieš kelias dienas prie komandos prisijungęs Jerai Grantas. Vidurio puolėjas pelnė 8 taškus ir surinko 14 naudingumo balų.

„Žinojau, kad jis geras žaidėjas. Bet šiek tiek pranoko lūkesčius, net neplanavau tiek daug minučių duoti žaisti, bet jis įėjo gana lengvai ir pasirodė gerai. Debiutas jo tikrai buvo geras. Aišku toliau bus rimtesnės komandos, bet ir to laiko turėsim daugiau įvesti į komandą.“ – po rungtynių kalbėjo Kemzūra.

Nugalėtojams daugiausiai 17 taškų pelnė Mindaugas Lukauskis. Tai buvo rezultatyviausios Lukauskio rungtynės nuo lapkričio mėnesio. 14 prie pergalės pridėjo Jeffery Tayloras.

Svečių ekipoje rezultatyviausias buvo Kyle‘as Mangas. Jis pelnė 16 taškų.

„Wolves“ žaidė be susižeidusio Ado Juškevičiaus.

Paskutines rungtynes dėl trečios vietos „Wolves“ žais su „Neptūnu“. Klaipėdos komanda nepriklausomai kaip pasibaigs rungtynės liks 7 vietoje.

„Šiauliai“ lemiamas rungtynes dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas žais su Kėdainių „Nevėžio-Optibet“. Laimėjusi šias rungtynes komanda užims aštuntą vietą ir pirmame atkrintamųjų varžybų etape greičiausiai susitiks su Kauno „Žalgiriu“.  

Pasidalinti