„Žalgirio“ durų vos nepravėręs Trinchieri nenuogąstauja: „Mėgaujuosi laisvu laiku“

O, Sportas!
Autorius O, Sportas! 1 min skaitymo trukmė
Andrea Trinchieri (Scanpix nuotr.)

Andrea Trinchieri praeitą savaitę buvo siejamas ir su Stambulo „Fenerbahče“, ir su Kauno „Žalgiriu“, tačiau italų strategas toliau lieka be darbo.

Praeitos savaitės viduryje Stambulo klubas atleido Dimitrį Itoudį ir Trinchieri buvo laikomas pagrindiniu kandidatu perimti Turkijos gigantų vairą.

Visgi galiausiai „Fenerbahče“ nutarė pasirinkti buvusį savo žaidėją Šarūną Jasikevičių, kuris su nauja ekipa jau laimėjo ir Eurolygoje, ir Turkijos čempionate.

Neįvykus Trinchieri susitarimui su „Fenerbahče“, italas jau kitą dieną buvo piešiamas šalia „Žalgirio“ suolelio, kai Kauno komanda Eurolygoje namuose pralaimėjo Belgrado „Partizan“ krepšininkams.

Buvo pranešama, kad jau penktadienį italas turėjo atvykti į laikinąją sostinę, tačiau Kazio Maksvyčio atleidimui pasipriešino „Žalgirio“ žaidėjai, tad nors jau buvo pasiekęs žodinį susitarimą, Trinchieri į lėktuvą taip ir neįsėdo.

Visgi buvęs Miuncheno „Bayern“ treneris, panašu, dėl to pernelyg nenuogąstauja.

„Buvo kelios manęs norėjusios komandos. Bet aš nieko nelaukiu. Nieko nesitikiu, net ir tada, kai kažkas būna labai arti. Visgi esu tikras, kad grįšiu dirbti savo darbą. Treniravimas išlieka mano pagrindine veikla, tačiau mėgaujuosi šiuo laisvu laiku. Tikiu, kad tai taip pat padarys mane geresniu specialistu“, – teigė Trinchieri.

Pasidalinti